Magazín
Ako má byť

Začítajte sa do príbehov kvality, ktoré posúvajú farmárčenie a gastronómiu na Slovensku na vyšší level.

Odborník na staré ovocné stromy: Využívanie krajiny bude mať opäť hlavu a pätu. Vidím to optimisticky

Odborník na staré ovocné stromy: Využívanie krajiny bude mať opäť hlavu a pätu. Vidím to optimisticky

Majiteľ siete mäsiarní: Najväčší problém lacného mäsa? Rastové hormóny a antibiotiká

Majiteľ siete mäsiarní: Najväčší problém lacného mäsa? Rastové hormóny a antibiotiká

Vydanie mesiaca: Inovácie verzus tradície
Otvorme sa zmenÁm, ale Nestrácajme vlastné hodnoty.

Nie je dôvod odmietať najnovšie technológie a inovatívne postupy. Koniec koncov, aj Krava&Company má vlastnú bioelektráreň či moderné stroje. Ale pracujme a rozmýšľajme tak, ako kedysi poctiví gazdovia – s rešpektom k ľuďom a prírode.

VIAC INFO
Ako spoznať kvalitné hovädzie už na pulte? Všímajte si tieto poznávacie znaky

Ako spoznať kvalitné hovädzie už na pulte? Všímajte si tieto poznávacie znaky

Príbeh Karpatskej perly: Ako dokáže rodinné vinárstvo zo Šenkvíc uspieť vo svete?

Príbeh Karpatskej perly: Ako dokáže rodinné vinárstvo zo Šenkvíc uspieť vo svete?

Bez GMO, chémie či utrpenia zvierat: Ako funguje farmárčenie v Krava&Company?

Bez GMO, chémie či utrpenia zvierat: Ako funguje farmárčenie v Krava&Company?

Reportáž o tradičnom včelárení: Med kedysi vytláčali holými rukami a choroby včiel nepoznali

Reportáž o tradičnom včelárení: Med kedysi vytláčali holými rukami a choroby včiel nepoznali

Odborníčka na permakultúru: Kým sa spamätáme, možno už budeme obklopení púšťou

Odborníčka na permakultúru: Kým sa spamätáme, možno už budeme obklopení púšťou