Magazín
Ako má byť

Začítajte sa do príbehov kvality, ktoré posúvajú farmárčenie a gastronómiu na Slovensku na vyšší level.

Reportáž o tradičnom včelárení: Med kedysi vytláčali holými rukami a choroby včiel nepoznali

Reportáž o tradičnom včelárení: Med kedysi vytláčali holými rukami a choroby včiel nepoznali

Odborníčka na permakultúru: Kým sa spamätáme, možno už budeme obklopení púšťou

Odborníčka na permakultúru: Kým sa spamätáme, možno už budeme obklopení púšťou

Vydanie mesiaca: Prirodzený ekosystém
Prenechajme Čo najviac vecí na prírodu.

Príroda je krásne organizovaná. A pokiaľ jej človek príliš nebráni svojím konaním, vždy si sama nájde cestu. Aj my v Krava&Company nechávame čo najviac vecí na prirodzený ekosystém. Prírode skrátka vďačíme za veľa, a preto sme jej venovali najnovšie vydanie nášho magazínu.

VIAC INFO
Ján Šlinský, ktorý navrhol Agrokruh: Malí farmári nikdy nebudú konkurovať cenou, ale vyššou kvalitou

Ján Šlinský, ktorý navrhol Agrokruh: Malí farmári nikdy nebudú konkurovať cenou, ale vyššou kvalitou

Šéfkuchár, ktorý vymenil luxusné hotely za školskú jedáleň: Pri súčasnom nastavení sa neuveriteľne plytvá

Šéfkuchár, ktorý vymenil luxusné hotely za školskú jedáleň: Pri súčasnom nastavení sa neuveriteľne plytvá

Chcete kvalitné mäso na steak či guláš? Siahnite po týchto častiach hovädzieho

Chcete kvalitné mäso na steak či guláš? Siahnite po týchto častiach hovädzieho

Nemusí mať červenú farbu ani byť čerstvé. Spoznajte najväčšie mýty o hovädzom mäse

Nemusí mať červenú farbu ani byť čerstvé. Spoznajte najväčšie mýty o hovädzom mäse

Majiteľka chovnej stanice: Kŕmenie psov barfom je návratom k ich prirodzenosti

Majiteľka chovnej stanice: Kŕmenie psov barfom je návratom k ich prirodzenosti