Magazín
Ako má byť

Začítajte sa do príbehov kvality, ktoré posúvajú farmárčenie a gastronómiu na Slovensku na vyšší level.

Zabudlo sa gazdovať? Záujem mladých ľudí o farmárčenie je nízky, tvrdí majiteľ farmy na východe Slovenska

Zabudlo sa gazdovať? Záujem mladých ľudí o farmárčenie je nízky, tvrdí majiteľ farmy na východe Slovenska

Je obľúbenou prísadou šéfkuchárov. Prezradíme vám, ako vzniká poctivý demi glace

Je obľúbenou prísadou šéfkuchárov. Prezradíme vám, ako vzniká poctivý demi glace

Vydanie mesiaca: Inovácie verzus tradície
Otvorme sa zmenÁm, ale Nestrácajme vlastné hodnoty.

Nie je dôvod odmietať najnovšie technológie a inovatívne postupy. Koniec koncov, aj Krava&Company má vlastnú bioelektráreň či moderné stroje. Ale pracujme a rozmýšľajme tak, ako kedysi poctiví gazdovia – s rešpektom k ľuďom a prírode.

VIAC INFO
Skúsený mäsiar: Používame moderné stroje, ale väčšinu práce stále treba robiť ručne

Skúsený mäsiar: Používame moderné stroje, ale väčšinu práce stále treba robiť ručne

Zástupcovia známej steakovej reštaurácie: Chceme ukázať, že aj z českých a slovenských kráv sa dá urobiť kvalitný steak

Zástupcovia známej steakovej reštaurácie: Chceme ukázať, že aj z českých a slovenských kráv sa dá urobiť kvalitný steak

Trhané hovädzie od Krava&Company: Ako vyzerá jeho príprava a s čím ho podávať?

Trhané hovädzie od Krava&Company: Ako vyzerá jeho príprava a s čím ho podávať?

Reportáž z vychýreného steak baru v Olomouci: Hovädzie musí ísť na gril poriadne vyzreté

Reportáž z vychýreného steak baru v Olomouci: Hovädzie musí ísť na gril poriadne vyzreté

Zo zákulisia rodinného vinárstva: Ako sa bobule hrozna premenia na víno?

Zo zákulisia rodinného vinárstva: Ako sa bobule hrozna premenia na víno?