Kvalita niečo stojí

OkTóber 2021

Či ide o mäso, zeleninu, ovocie, syry, víno alebo aj oblečenie, nábytok či kozmetiku. Často sa opakuje rovnaký princíp.
 

Máme tu malých a lokálných výrobcov, ktorí robia veci poctivo a podľa stáročí overených postupov. Do vašich rúk odovzdávajú výrobky v tej najvyššej kvalite. Snažia sa skvalitniť trh a čelia silnému konkurenčnému tlaku zo strany nadnárodných gigantov.
 

Ich produkty za vami nemusia cestovať cez pol planéty. Neničia prírodu, netrápia zvieratá, berú ohľad na život a zdravie ľudí. Nepoužívajú lacné náhrady, nesnažia sa hľadať skratky a znižovať náklady všade, kde je to možné.
 

Poctiví lokálni výrobcovia sú odkázaní len na verných zákazníkov. Vedia, že len ak dodajú kvalitu, ľudia sa k nim budú vracať. 


Takýto prístup však stojí čas aj peniaze. A nie je vôbec jednoduchý. Kým sme v Krava&Company vychovali vlastné stáda, čakali sme roky. Roky neustáleho investovania a tvrdej práce.


Spôsob života, pre ktorý sme sa rozhodli, by sme však nemenili za nič na svete. Napĺňa nás vízia, že vytvárame niečo dlhodobé. Niečo, v čom vidíme hlbší zmysel.


Októbrové vydanie magazínu Ako má byť by sme preto radi venovali najmä všetkým partnerom, priaznivcom a zákazníkom. Ďakujeme, že s nami zdieľate hodnoty, v ktorých vidíme veľký význam.


Aj vďaka tomu si slovenské rodiny na konci dňa môžu kúpiť poctivý lokálny produkt tej najvyššej kvality.


Redakcia magazínu Ako má byť

Čítať menej
Čítať viac
Majiteľ siete mäsiarní: Najväčší problém lacného mäsa? Rastové hormóny a antibiotiká

Majiteľ siete mäsiarní: Najväčší problém lacného mäsa? Rastové hormóny a antibiotiká

Ako spoznať kvalitné hovädzie už na pulte? Všímajte si tieto poznávacie znaky

Ako spoznať kvalitné hovädzie už na pulte? Všímajte si tieto poznávacie znaky

Príbeh Karpatskej perly: Ako dokáže rodinné vinárstvo zo Šenkvíc uspieť vo svete?

Príbeh Karpatskej perly: Ako dokáže rodinné vinárstvo zo Šenkvíc uspieť vo svete?