Príbehy kvality

Spoznajte príbehy inšpiratívnych ľudí z oblasti farmárčenia, výroby potravín, gastronómie či hotelierstva, ktorí sa vo svojej profesii vydali cestou poctivosti a férovosti.

Príbehy kvality
Majiteľ siete mäsiarní: Najväčší problém lacného mäsa? Rastové hormóny a antibiotiká

Majiteľ siete mäsiarní: Najväčší problém lacného mäsa? Rastové hormóny a antibiotiká

Príbeh Karpatskej perly: Ako dokáže rodinné vinárstvo zo Šenkvíc uspieť vo svete?

Príbeh Karpatskej perly: Ako dokáže rodinné vinárstvo zo Šenkvíc uspieť vo svete?

Ján Šlinský, ktorý navrhol Agrokruh: Malí farmári nikdy nebudú konkurovať cenou, ale vyššou kvalitou

Ján Šlinský, ktorý navrhol Agrokruh: Malí farmári nikdy nebudú konkurovať cenou, ale vyššou kvalitou

Šéfkuchár, ktorý vymenil luxusné hotely za školskú jedáleň: Pri súčasnom nastavení sa neuveriteľne plytvá

Šéfkuchár, ktorý vymenil luxusné hotely za školskú jedáleň: Pri súčasnom nastavení sa neuveriteľne plytvá

Majiteľ Krava&Company: Chceme, aby čo najviac vecí robila príroda, nie my

Majiteľ Krava&Company: Chceme, aby čo najviac vecí robila príroda, nie my