Ako sa to robí

Nazrite do zákulisia fariem a podnikov, kde vznikajú poctivé potraviny, ale i tam, kde vám naservírujú neopakovateľné gurmánske zážitky.

Ako sa to robí
Čím kravy kŕmime, kde ich chováme a prečo máme taký divný názov: Odpovedáme na najčastejšie otázky o Krava&Company

Čím kravy kŕmime, kde ich chováme a prečo máme taký divný názov: Odpovedáme na najčastejšie otázky o Krava&Company

V Británii sme denne spracovali 5-tisíc kusov dobytka. Naučilo ma to tvrdej práci, hovorí mäsiar Veliký

V Británii sme denne spracovali 5-tisíc kusov dobytka. Naučilo ma to tvrdej práci, hovorí mäsiar Veliký

Skúsený mäsiar: Používame moderné stroje, ale väčšinu práce stále treba robiť ručne

Skúsený mäsiar: Používame moderné stroje, ale väčšinu práce stále treba robiť ručne

Zo zákulisia rodinného vinárstva: Ako sa bobule hrozna premenia na víno?

Zo zákulisia rodinného vinárstva: Ako sa bobule hrozna premenia na víno?

Ako spoznať kvalitné hovädzie už na pulte? Všímajte si tieto poznávacie znaky

Ako spoznať kvalitné hovädzie už na pulte? Všímajte si tieto poznávacie znaky

Bez GMO, chémie či utrpenia zvierat: Ako funguje farmárčenie v Krava&Company?

Bez GMO, chémie či utrpenia zvierat: Ako funguje farmárčenie v Krava&Company?

Ako sa robí mäso svetovej kvality? Dokonalú chuť dosiahnete suchým zrením

Ako sa robí mäso svetovej kvality? Dokonalú chuť dosiahnete suchým zrením