![Trhané hovädzie od Krava&Company: Ako vyzerá jeho príprava a s čím ho podávať?](/img/340/400x400/trhane-bbq-4.jpg?h=d7524bcce783063ff113f14a03bb1af1)
V dnešnej uponáhľanej dobe sme si zvykli, že veci musíme robiť rýchlo. Musíme sa prekonávať a stíhať termíny.
Často však zabúdame na jednoduchú pravdu: Všetko má svoj čas. Niektoré veci v živote neprichádzajú hneď, ako si na ne pomyslíme. Potrebujú dozrieť.
V múdrych knihách staroveku sa písalo, že každé úsilie pod nebom má svoju chvíľu: Je čas narodiť sa a čas zomrieť, čas sadiť a čas vytrhať, čo bolo zasadené.
Čas plakať a čas smiať sa. Čas milovať i čas nenávidieť. Správny čas si nájde mlčanie i rozprávanie.
Naša moderná doba sa často snaží veci urýchliť. Plody práce odtrhne nezrelé a potom sa snaží ich trpkú príchuť prekryť niečim navoňaným a umelým.
Niektoré veci v živote však neurýchlime. Majú svoj čas a miesto. A prejavia sa hneď, keď príde ten pravý moment.
V Krava&Company dobre vieme, že trpezlivosť a zrenie vyzdvihujú jemnosť a umocňujú chuť a šťavnatosť. Najnovšie vydanie nášho magazínu preto venujeme veciam, na ktoré treba dozrieť.
Redakcia magazínu Ako má byť