Magazín
Ako má byť

Začítajte sa do príbehov kvality, ktoré posúvajú farmárčenie a gastronómiu na Slovensku na vyšší level.

Ján Šlinský, ktorý navrhol Agrokruh: Malí farmári nikdy nebudú konkurovať cenou, ale vyššou kvalitou

Ján Šlinský, ktorý navrhol Agrokruh: Malí farmári nikdy nebudú konkurovať cenou, ale vyššou kvalitou

Šéfkuchár, ktorý vymenil luxusné hotely za školskú jedáleň: Pri súčasnom nastavení sa neuveriteľne plytvá

Šéfkuchár, ktorý vymenil luxusné hotely za školskú jedáleň: Pri súčasnom nastavení sa neuveriteľne plytvá

Vydanie mesiaca: Inovácie verzus tradície
Otvorme sa zmenÁm, ale Nestrácajme vlastné hodnoty.

Nie je dôvod odmietať najnovšie technológie a inovatívne postupy. Koniec koncov, aj Krava&Company má vlastnú bioelektráreň či moderné stroje. Ale pracujme a rozmýšľajme tak, ako kedysi poctiví gazdovia – s rešpektom k ľuďom a prírode.

VIAC INFO
Chcete kvalitné mäso na steak či guláš? Siahnite po týchto častiach hovädzieho

Chcete kvalitné mäso na steak či guláš? Siahnite po týchto častiach hovädzieho

Nemusí mať červenú farbu ani byť čerstvé. Spoznajte najväčšie mýty o hovädzom mäse

Nemusí mať červenú farbu ani byť čerstvé. Spoznajte najväčšie mýty o hovädzom mäse

Majiteľka chovnej stanice: Kŕmenie psov barfom je návratom k ich prirodzenosti

Majiteľka chovnej stanice: Kŕmenie psov barfom je návratom k ich prirodzenosti

Majiteľ Krava&Company: Chceme, aby čo najviac vecí robila príroda, nie my

Majiteľ Krava&Company: Chceme, aby čo najviac vecí robila príroda, nie my

Nekonečný pokoj, ale aj drina. Aký je život na farme na východe Slovenska?

Nekonečný pokoj, ale aj drina. Aký je život na farme na východe Slovenska?